Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос

Здравейте Колеги ! От 2 седмици съм горд собственик на алфа 166 2.4 JTD. Вчера ми светна една лампичка на таблото ии искам да попитам за мнение какво може да е . Говоря за лампата между тази за фаровете и автомобила.
    Благодаря
    Attached Files

Първоначално публикувано от fifko Покажи съобщение
    Здравейте Колеги ! От 2 седмици съм горд собственик на алфа 166 2.4 JTD. Вчера ми светна една лампичка на таблото ии искам да попитам за мнение какво може да е . Говоря за лампата между тази за фаровете и автомобила.
    Благодаря
    Честито!
    Бягай на диагностика, щото това е индикаторът на "инжекциона".
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Да направят диагностика и на ербега, че и той свети.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Честито!
        Бягай на диагностика, щото това е индикаторът на "инжекциона".
        Не съм много наясно ама инжекциона не е ли само при бензин ? Аз съм дизел ..

Comment

"Инжекцион" или "дюза" - все различни популярни наименования на индикацията за регистрирана неизправност от ECU - то.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не съм много наясно ама инжекциона не е ли само при бензин ? Аз съм дизел ..
            Както вече каза колегата, "инжекцион" в случая се ползва като популярно опростяване. Пълното наименование на индикацията е: "Сигнал за неизправност в системата за управление на двигателя". А колкото до инжекцион ли е конкретния дизел - инжекцион е и то с директно впръскване. Нали имаш инжектори.
            Въпросната индикация светва от доста неща и то не непременно свързани с впръскването на горивото, а и с функциониране на турбина, датчици и т.н.
            Диагностика му е майката.

Comment

Ами да ще отида, но днес като заредих гориво и лампата изгасна Някой идея какво точно се е случило ?

Comment

Ами да ще отида, но днес като заредих гориво и лампата изгасна Някой идея какво точно се е случило ?
                На диагностиката, ще видиш. Другото е врачуване.

Comment

Working...
                X